(BINTEO) ΠΑΤΡΑ: Ο Βελόπουλος καλεί τα “πατριωτικά κόμματα” σε συστράτευση!

Συστράτευση των πατριωτικών κομμάτων που κόπηκαν απο τον Αρειο Πάγο ζήτησε από την Πάτρα  ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος. Σε ερώτηση αν τείνει χείρα στον Κασιδιάρη είπε αρχικά… δεν μπορώ να σας το πω τώρα αυτό, και στη συνέχεια ότι… είπα για τα κόμματα που “κόπηκαν” ήδη!

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε από την Πάτρα όπου περιόδευσε, ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να αποκλείονται από τις εκλογές Ελληνικά κόμματα και την ίδια στιγμή, να επιτρέπεται να μπει στην εκλογική μάχη, κόμμα που δηλώνει τουρκικό.

«Διανύουμε την χειρότερη προεκλογική περίοδο για όλα τα κόμματα, γιατί, πέρα από το κλίμα τοξικότητας, φοβούμαι ότι αυτές οι εκλογές θα είναι οι τελευταίες που κάνουμε ως δημοκρατία» είπε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε ότι ο Αρειος Πάγος αποκλείει κομματικούς σχηματισμούς με νόμο της ΝΔ που δεν είναι της αρεσκείας της.

«Εμείς καλούμε τα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία μετά τις 21 Μαΐου να κάνουμε πανελλήνια συστράτευση των ελληνικών πατριωτικών κομμάτων, απέναντι σε ανθρώπους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η μπίζνα, και το χειρότερο να οδηγήσουν τη χώρα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Βελόπουλος πρόσθεσε: «Να συστρατευθούμε όλοι απέναντι στον κοινό εχθρό, γιατί είναι ένας και λέγεται Νέα Δημοκρατία, όχι ως κόμμα, αλλά, η οικογένεια Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος εναντίον της Δημοκρατίας».

Πριν προλάβει να ερωτηθεί, ο κ. Βελόπουλος έδωσε απάντηση, για τον έλεγχο που διέταξε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για τον έλεγχο του μαύρου χρήματος κ. Βουρλιώτης, με αφορμή τις καταγγελίες των πρώην βουλευτών της «Ελληνικής Λύσης» Μυλωνάκη και Αλεξοπούλου, ότι του έδιναν «στο χέρι» 500 ευρώ το μήνα.

«Θα του πω του κ. Βουρλιώτη, ότι εάν ψάχνει μέσα στα βούρλα να βρει χρήματα μαύρα ή λευκά, ας ψάξει στη Νέα Δημοκρατία, στους λαθρεμπόρους πετρελαίου ή τσιγάρων που ο ίδιος καλύπτει» είπε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» και πρόσθεσε ότι ο κ. Βουρλιώτης ή δεν ξέρει οικονομική ή είναι «πιστόλι» της ΝΔ, προαναγγέλοντας αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες εναντίον του.

«Πού ακούστηκε ότι ο μισθός του βουλευτή είναι μαύρο χρήμα; Να ενημερώσει κάποιος τον κ. Βουρλιώτη ότι τα κόμματα δεν φορολογούνται. Αρα μαύρο χρήμα δεν μπορούν να διακινήσουν» πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος που συμπλήρωσε ότι οι υπεύθυνοι του κόμματος τον περιμένουν για έλεγχο.

Αναφερόμενες στις προσεχείς εκλογές, ο κ. Βελόπουλος πιστός στον συνωμοσιολογικό του χαρακτήρα, είπε ότι το λογισμικό που χρησιμοποιεί η Singular Logic για την καταμέτρηση των ψήφων μπορεί να κάνει νοθεία και ζήτησε να μπουν τεχνικοί σύμβουλοι όλων των κομμάτων για να το ελέγξουν.

Ακόμα, διέψευσε ότι είναι φιλορώσος και κατήγγειλε ότι ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής εταιρείας που εμφανίζεται σε βίντεο το διαδίκτυο δίπλα στον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, να καλεί τους εργαζόμενους να προσέξουν πολύ τι θα ψηφίσουν στις εκλογές, ότι ασφαλίσει 7100 κρατικά οχήματα.