Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Στο… καμίνι του ΣΕΦ για το 2-0 και το «ματς μπολ» πρόκρισης

Να… αρχίσει το «πακετάρισμα» για το ταξίδι στη Λιθουανία θέλει ο Ολυμπιακός μετά και τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για το Game 2 των play-offs.

Μετά το φοβερό κρεσέντο του Αϊζάια Κάνααν και τη νέα ολοκληρωτική εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοβ για το 1-0 στη σειρά, οι «ερυθρόλευκοι» θα τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στο Κάουνας.

Σε περίπτωση νίκης θα φτάσουν στο πρώτο «ματς μπολ» πρόκρισης και θα έχουν τρεις ευκαιρίες προκειμένου να «τσεκάρουν» τα εισιτήρια για το δεύτερο σερί Final 4. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και άπαντες θα είναι παρόντες στη μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη στο «καμίνι» του ΣΕΦ. Φυσικά υπάρχει sold out στο φαληρικό παλέ, με τους φίλους του Ολυμπιακού να δίνουν τον δικό τους… παλμό για το μεγάλο προβάδισμα του 2-0.

«Πρέπει να έχουμε υπομονή, κάθε κατοχή μετράει» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμπλήρωνε: «Θέλουμε να πάμε στην Κωνσταντινούπολη με το 2-0».

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 21:30 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime ενώ θα υπάρχει και η live περιγραφή με πλούσιο ρεπορτάζ και σχόλια από το Gazzeta.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1-0

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 79-68
  • Ολυμπιακός – Φενέρμαπχτσε 28/04 (21:30)
  • Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 03/05 (20:45)
  • Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 03/05 (20:45) * αν χρειαστεί
  • Ολυμπιακός – Φενέρμαπχτσε * αν χρειαστεί

 

Πηγή: gazzetta.gr