Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο της Ελένης Θεοδωροπούλου – Σήμερα το “τελευταίο αντίο”

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάτρα ο θάνατος της Ελένης Θεοδωροπούλου – Γκότση σε ηλικία 68 ετών.

Το πηγαίο, ειλικρινές και ζεστό χαμόγελό της, έσβησαν για πάντα, μαζί με την ευγένεια, την καλοσύνη και τη ζέση της για προσφορά στην πόλη.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 15.00, στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή της στο κοιμητήριο Καλουσίου.

Η Ελένη Θεοδωροπούλου υπήρξε από τις πιο οικείες παρουσίες σε κάθε πολιτιστική διοργάνωση της πόλης για χρόνια.

Μέλος των εθελοντών του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και του Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, ήταν πάντα παρούσα σε όλα τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η παρουσία και η προσφορά της έχει εκτιμηθεί από όλους τους Πατρινούς, αφού ξεχώρισε για τους πάντα άψογους τρόπους της.

Λίγοι γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα έδινε τη δική της μάχη με σοβαρή ασθένεια. Μια μάχη που αποδείχτηκε άνιση κόβοντας το νήμα της ζωής της και αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αναφέρει:

«Αποχαιρετούμε με θλίψη μια φίλη, αγωνίστρια της ζωής μέχρι το τέλος, που πάλεψε, αλλά δυστυχώς νικήθηκε από την αρώστια που μας την στέρησε. Ήταν πληθωρική, τίμια, σεμνή, ευγενική, μεγάλη ψυχή, άνθρωπος της προσφοράς και της αγάπης, μέχρι το τέλος. Θα μας λείψει. Θα λείψει σε όλους εκείνους που είχαν την τύχη να την γνωρίσουν, να συνεργαστούν μαζί της, κερδίζοντας με τον χαρακτήρα της, την αγάπη και την εκτίμηση.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγό της, Χρήστο Θεοδωρόπουλο, στα παιδιά τους, Διονυσία και Ασημάκη και σε όλους τους οικείους της».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αναφέροντας:

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Ελένης Θεοδωροπούλου – Γκότση και τα θερμά της συλλυπητήρια στον σύζυγό της, Χρήστο Θεοδωρόπουλο, στα παιδιά τους, Διονυσία και Ασημάκη και σε όλους τους οικείους της.

Η εκλιπούσα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων των ανθρώπων του Πολιτιστικού Οργανισμού για την δοτικότητά της και την μοναδική εθελοντική προσφορά της.