Πήρε «διπλό» με καλή εμφάνιση στο Αιγάλεω…η Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων

Για την 21η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Superleague 2, η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-0 του Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν στο 48’ ο Λινάρδος και στο 67’ ο Μπουρλάκης. Έτσι η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο, αφήνοντας ταυτόχρονα και πίσω της τα όποια αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα είχε. Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πραγματοποίησε και μια αρκετά καλή εμφάνιση, που θύμισε την Παναχαϊκή του πρώτου γύρου.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, με την Παναχαϊκή μάλιστα να έχει στην 11αδα της για μια ακόμη φορά στον δεύτερο γύρο διαφορετικά πρόσωπα. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για το Αιγάλεω στο 19’, όταν ο Ραμίρεζ έκανε ένα όμορφο μακρινό σουτ, όμως ο Κολοβούρης ήταν στην σωστή θέση στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Από την πλευρά της η Παναχαϊκή απάντησε έπειτα από τρία λεπτά, όταν ο Μπουρλάκης έκανε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά. Οι γηπεδούχοι «ισοφάρισαν» τα δοκάρια στο 25’, όταν ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ ο Σίλβα έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, και για καλή του τύχη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Στο 33’ οι «κοκκινόμαυροι» είχαν ακόμη μια καλή ευκαιρία, όταν ο Λινάρδος βρέθηκε σε καλή θέση έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 48’ ο Λινάρδος μέσα από την περιοχή έπιασε ένα όμορφο σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 54’ το Αιγάλεω άγγιξε την ισοφάριση, όμως ο Κολοβούρης είχε απάντηση στην περίτεχνη προσπάθεια του Ματέα, ο οποίος πήγε να παραβιάσει την εστία του πορτιέρο της Παναχαϊκής με ραμπόνα, όμως όπως προείπαμε νικητής βγήκε ο τερματοφύλακας των «κοκκινόμαυρων». Μάλιστα στο 67’ η Παναχαϊκή ανέβασε τον δείκτη του σκορ, καθώς λ Μπουρλάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπειτα από ασίστ του Μυτίδη, με τον χαφ των «κοκκινόμαυρων» να πλασάρει σωστά για το 2-0 της Παναχαϊκής. Στο 75’ ο Μυτίδης έχασε μια καλή ευκαιρία για τους «κοκκινόμαυρους», όταν η ομάδα του Γιάννη Βογιατζή έφυγε στην αντεπίθεση, όμως το τελείωμα του επιθετικού της Παναχαϊκής μπλόκαρε εύκολα ο Σικαλιάς. Στο 82’ και πάλι οι παίκτες του Γιάννη Βογιατζή απείλησαν, όταν ο Μπουρλάκης βρέθηκε και πάλι στην μεγάλη περιοχή και έκανε το πλασέ, όμως αυτή την φορά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε σταθερά.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Γιάννης Βογιατζής):
Κολοβούρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Κωνσταντακόπουλος, Λιοφάγος, Σίλβα, Παπαχρονόπουλος, Στεργίδης (72’ Χαντί), Λινάρδος (77’ Καρλίτος), Μπουρλάκης 87’ Ζυγκερίδης), Μυτίδης (87’ Στασινόπουλος)

Η αρχική ενδεκάδα του Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας):
Σικαλιάς, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (63’ Μπαστιάνος), Τσίτσαρης, Κωστανάσιος, Ραμίρεζ, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (52’ Ματέα), Κολλάς

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Ανατολικής Αττικής), Ψύλλος (Λέσβου)
4ος: Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)

Του Περικλή Παπαρίζου