Δυτική Αχαΐα: Σημαντική «ανάσα» στους σταφυλοπαραγωγούς – Με παρέμβαση Γιαννιά

T ο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την απόφασή του για την καταβολή ενισχύσεων συνολικού ποσού 9 εκατ. ευρώ μέσω de minimis και για τα οινοποιήσιμα σταφύλια της ποικιλίας Ροδίτη της Δυτικής Αχαΐας, έδωσε σημαντική «ανάσα» στους σταφυλοπαραγωγούς μας της περιοχής. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ο #Υπουργός_Αγροτικής_Ανάπτυξης_και_Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς και η Γενική Γραμματέας Χριστιάνα Καλογήρου – Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναγνώρισε την ανάγκη καταβολής των ενισχύσεων, όπως και προσωπικά είχα επισημάνει στη συνάντηση που είχαμε μαζί με εκπροσώπους των αγροτών και στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Αχαΐας.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η πάντα δραστήρια Έφη Γιαννιά, που παρενέβη προσωπικά στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεωργαντά, ώστε να έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς της Δυτικής Αχαίας.
“Η στήριξη του αγροτικού κόσμου είναι αυτονόητη, ενώ δική μας υποχρέωση είναι να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.