Αχαΐα: Στον Ερύμανθο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Περιοδεία και σε Λαϊκή της Πάτρας

Ανεβάζει ρυθμούς το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα μετά τις γιορτινές μέρες του Πάσχα και αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο δράσεις και εκδηλώσεις υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος.
Πέρα από τον τρόπο που θα δράσουν ως μονάδες, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στον Δήμο Ερυμάνθου.
Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι στη Δαφνούλα (Σταροχώρι) θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση παρουσίασης. Το γεγονός θα λάβει χώρα στην ταβέρνα του Μανέτα μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξης στην Αχαΐα.
Ο Δήμος Ερυμάνθου έχει υπάρξει η παραδοσιακή «έδρα» του ΠΑΣΟΚ εντός Αχαΐας και η εκδήλωση έχει προδιαγεγραμμένη επιτυχία.
Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει δώσει ραντεβού με φίλους και στελέχη του κόμματος 10 το πρωί στις οδούς Καραϊσκάκη και Αγ. Νικολάου.
Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα μοιράσει στη λαϊκή αγορά το καινούργιο φυλλάδιο της παράταξής, για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.