Aχαΐα: Στα Καλάβρυτα περιοδεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης – Εμφαση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα

Στα Καλάβρυτα αναμένεται να βρεθεί σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. {arx_4}
Ο κ. Ανδρουλάκης και το επιτελείο του έβαλαν τα Καλάβρυτα στον σχεδιασμό τους, καθώς από το περασμένο φθινόπωρο ήθελαν να επισκεφθούν την περιοχή αλλά αυτό δεν είχε καταστεί δυνατό λόγω του τραυματισμού του πολιτικού αρχηγού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μαζί με συνεργάτες του αναμένονται στα ορεινά του νομού περίπου στις 11 το πρωί. Εκεί ο κ. Ανδρουλάκης θα έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που περνά το κατώφλι του νέου Δημαρχείου, ενώ θα συναντηθεί και με τον δήμαρχο, Θανάση Παπαδόπουλο.

Στις 11.30 το πρωί, ο κ. Ανδρουλάκης θα ανέβει στον μαρτυρικό τόπο εκτέλεσης στον Λόφο Καπή και λίγο αργότερα θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, όπου θα ενημερωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης για τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης, που στέκεται ως πυλώνας οικονομκής σταθερότητας στα ορεινά του νομού.

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί και θα συζητήσει με φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην καφετέρια Fifty στις 12.30 το μεσημέρι.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα επισκεφθεί ξανά την Αχαΐα, λίγες ημέρες πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Μάλιστα, χθες, δόθηκε από το ΠΑΣΟΚ στη δημοσιότητα ένα νέο σποτ για τις εκλογές, μέσω του οποίου γνωστοποιεί ότι θα ανακοινωθεί σύντομα η πρόταση του κόμματος για πρωθυπουργό σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας. «Ποιο είναι το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης;» αναφέρει το σποτ και συνεχίζει: «Σύντομα η απάντηση». Λέτε να την έχουμε από τα Καλάβρυτα; Δύσκολο για την ώρα.