(Φωτο)-Αίγιο: Επίσκεψη στο εργοστάσιο “ΑΥΡΑ” – Από την κεντρική Διοίκηση της COCA – COLA 3E Ελλάδος

Χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου, η κεντρική Διοίκηση της COCA – COLA 3E Ελλάδος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο “ΑΥΡΑ” 3E Αιγίου.
Η επικεφαλής της ομάδας κα Αναργύρου Νίκολιτς GM Ελλάδος – Κύπρου, παρουσίασε τα αποτελέσματα του 1ου τριμήνου και αφού ευχαρίστησε τους Εργαζόμενους και τη Διοίκηση του Σωματείου για την άριστη συνεργασία, έθεσε τους στόχους της χρονιάς.
Η κεντρική Διοίκηση αναγνωρίζοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες των Εργαζομένων, ανακοίνωσε μια προσαυξημένη δωροεπιταγή για το Πάσχα 150 ευρώ και κλήρωσε ένα ποδήλατο για τους Εργαζόμενους ενώ αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες ημέρες που έρχονται.
Ο Πρόεδρος Σταύρος Λειβαδίτης και τα Μέλη της Διοίκησης του Σωματείου “ΑΥΡΑ” 3E Αιγίου τους ευχαρίστησαν για την παρουσία και την προσφορά τους, κάνοντας ένα συμβολικό χειροποίητο δώρο στην επικεφαλή της ομάδας κα Αναργύρου Νίκολιτς και προσφέροντας εορταστική τούρτα στο Γενικό Διευθυντή του Εργοστασίου κ. Τάκη Καραπατούχα, του ευχήθηκαν όλοι οι Εργαζόμενοι «Χρόνια Πολλά» για τα γενέθλια του, καθώς συμπλήρωσε αισίως τα 38 του χρόνια.
Μετά το πέρας της επίσκεψης ακολούθησε δεξίωση με catering προς τους Εργαζόμενους και κλείνοντας, όλοι ευχήθηκαν μια ειρηνική και παραγωγική χρονιά για το Εργοστάσιο του Αιγίου και την Ελλάδα