Πάτρα: Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ: Η θεατρική παράσταση «Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ»

Στις 27/3/23 ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του θεάτρου «ΑΓΟΡΑ» πραγματοποιήθηκε, από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας Αχαΐας, σε συνεργασία με την Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ η θεατρική παράσταση «Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» του Ιάκωβου Καμπανέλη.
Το έργο γράφτηκε πριν από εβδομήντα χρόνια περίπου και παραμένει διαχρονικό μέχρι σήμερα .Μιλάει για τον ξεριζωμό των ανθρώπων της λαϊκής τάξης από τον τόπο τους με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής , τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην νέα τους ζωή και την διαμόρφωση των χαρακτήρων τους μέσα από αυτή την διαδρομή.
Οικογενειακές ιστορίες καθημερινότητας εκτυλίσσονται στα μάτια των θεατών μεταφέροντας τους σε αλλοτινές, εποχές , τότε που ο θαυμαστός χώρος της αυλής των σπιτιών ήταν ορισμός και τόπος συνάντησης .
Οι ηθοποιοί, εξαίρετοι κάτω από την θαυμαστή σκηνοθετική γραμμή του Σκηνοθέτη κ. Ηλία Αναστασόπουλου, απέδωσαν εκπληκτικά το ρόλο τους γι΄αυτό κατά την διάρκεια και το τέλος της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν.
Η Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ ευχαριστεί το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας Αχαΐας για την συνεργασία .
Επίσης ευχαριστεί και τον Υπεύθυνο του Θεάτρου Κ. Μαλαμή για την δωρεάν διάθεση του χώρου!
Τα έσοδα διατέθηκαν στην Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ για ενίσχυση των προγραμμάτων πρόληψης.