Κολοσσός Ρόδου-Απόλλων Πάτρας 88-68

Ο Κολοσσός Ρόδου, επικράτησε με ευκολία του Απόλλωνα Πάτρας με 88-68 και έφτασε στην όγδοη εντός έδρας νίκη του, με τη μοναδική του ήττα να είναι αυτή από τον Ολυμπιακό με το καλάθι του Βεζένκοφ στην εκπονή.

Με αυτή τη νίκη, οι Ροδίτες με ματς λιγότερο παραμένουν στην 8η θέση και στους 27  βαθμούς με ρεκόρ 9-9, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στο 4-15 και συνεχίζει τη σκληρή μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Κολοσσό στο ματς, με τον Σμιθ πέτυχε τους πρώτους πόντους με τρίποντο. Οι γηπεδούχοι όντας καλύτεροι, έξι λεπτά πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου έφτασαν στο 15-5 με σερί 7-0. Ο Κολοσσός Ρόδου συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 24-15.

Ο Απόλλων Πάτρας είχε άμεση απάντηση και με επιμέρους σκορ 6-0 μείωσε σε 24-21 και έβαλε φωτιά στο ματς, που πλέον είχε γίνει ντέρμπι. Μάλιστα πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου πέρασε μπροστά με 27-25 και από εκεί και πέρα το ματς ισορρόπησε, οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ και το ημίχρονο τελείωσε με το ισόπαλο 40-40.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Κολοσσό ο Χατζηδάκης με 13 πόντους, ενώ για τον Απόλλων κορυφαίος στα πρώτα δυο δεκάλεπτα ήταν ο Σίλα με 11 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του ματς ΕΔΩ