Πάτρα: Nέο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη – Από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Νέο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, με το ίδιο σύνθημα: «Στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν σωματεία, σύλλογοι και φορείς της πόλης.

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Πάτρας, σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας χαιρετίζει τη συγκλονιστική παρουσία εκατοντάδων εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση, καθώς κι αρκετών ακόμη, που φώναξαν ένα μεγάλο ‘’ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ’’ απ΄οπου κι αν βρίσκονταν. Μια συγκέντρωση, που έστειλαν βροντερό μήνυμα οι χιλιάδες των μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων  κι απλών πολιτών της περιοχής μας.

Νέο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στην Πάτρα

Η κοινωνία ξεσηκώθηκε, ο κόσμος απαιτεί. Τίποτα να μη μείνει κρυφό, τίποτα να μην ξεχαστεί στο φευγιό του χρόνου. Όλοι εμείς ενωμένοι σαν μια γροθιά επιτάσσεται  να ζητήσουμε και να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που ευθύνονται για το σκότος, που έχει μαυρίσει τις ψυχές  μας από την μοιραία νύχτα της 28ης του Φλεβάρη. Στα Τέμπη δεν ήτανε δυστύχημα, ήταν έγκλημα».

Πηγή: ertnews