Πάτρα: Διέρρηξαν για δεύτερη φορά επιχείρηση στο Βιοτεχνικό Πάρκο – Διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί

Πλήθος ανταλλακτικά και καταλύτες αυτοκινήτων άρπαξαν άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων από μια εταιρεία ανακύκλωσης στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Πάτρας, στην οποία εισέβαλαν σπάζοντας ένα παράθυρο, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι δράστες, που πιθανότατα είχαν μαζί του κάποιο όχημα, διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας διαπίστωσαν το πρωί ότι είχε γίνει διάρρηξη και υπολόγισαν την αξία των κλοπιμαίων στα 25.000 ευρώ. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και η Ασφάλεια ερευνά την κλοπή, που ήταν η δεύτερη σε διάστημα λίγων μηνών στην ίδια επιχείρηση του ΒΙΟ.ΠΑ..

Νεαροί διέρρηξαν σιδηρουργείο

Ένα σιδηρουργείο στην περιοχή του Βρυώνη στην Κέρκυρα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το βράδυ της Τετάρτης δύο Έλληνες ηλικίας 19 και 17 χρόνων, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε από την πορεία του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Το όχημα κατασχέθηκε και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ ο 19χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κ.Ο.Κ., καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.