(Φωτο)-Πάτρα: Κέφι, γέλιο και χορός στην «Πρόταση»

Το πείραμα για gen swap (ανταλλαγή γενεών) πέτυχε στο καρναβαλικό πάρτι της ΠΡΟΤΑΣΗΣ. Μια ιδέα που ξεκίνησε από την ομάδα εφήβων  και πλαισιώθηκε από την ομάδα ΣΤΕΚΙΟΥ και όλη την ΠΡΟΤΑΣΗ με στόχο , εθελοντές και έφηβοι να γνωριστούμε καλύτερα, να συν-διασκεδάσουμε και να γεφυρώσουμε το gen gap (χάσμα γενεών), βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

Με τα αποκριάτικα κουστούμια μας, που οι μεγάλοι ντύθηκαν ράπερς, τράπερς, ινφλουένσερς, μαθητές, μαθήτριες, γιουτιούμπερς και οι νεώτεροι που ντύθηκαν Ελβις, ήρωες της «Δυναστείας», κυρίες με πιάνο και γαλλικά, κύριοι με κουστούμια και γραβάτες, μούσια, μουστάκια, φαβορίτες, ανταλλάξαμε τις ενδυματολογικές συνήθειες των γενεών.

Με τα δρώμενα, τους διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού ανταλλάξαμε ακούσματα και χορευτικές κινήσεις μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο. Με τον πλούσιο σπιτικό μπουφέ ανταλλάξαμε τις γευστικές μας διαφορές, από γαριδάκια και νάτσος μέχρι κεφτεδάκια και ώμο κουνουπίδι!

Στον κρυμμένο θησαυρό βρέθηκαν παρέα το πρώτο τεύχος του «ΠΡΟΣΩΠΟΥ» του 1993, μαζί με τον Χάρι Πότερ και μια κασέτα με τραγούδια λαϊκά, παρέα με ένα σημερινό βιβλίο φυσικής της Γ’ γυμνασίου.

Εκείνο όμως που ανταλλάξαμε περισσότερο ήταν το κέφι, το γέλιο και ο χορός που μας βρήκαν χέρι- χέρι, παιδιά και μεγαλύτερους να χορεύουμε και να γλεντάμε! Μια άλλη ΠΡΟΤΑΣΗ διασκέδασης!