Σωματοφύλακες τράπερς πίσω από τους πυροβολισμούς με νεκρό σε καφετέρια

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η συμμορία που πυροβόλησε στη Νέα Ιωνία αποκαλείται ομάδα «L». Σε αυτή συμμετέχουν περίπου 10 Αλβανοί, που δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιασμών, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας

Γνωστοί στις Αρχές είναι οι Αλβανοί που άρχισαν να πυροβολούν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα ένας συμπατριώτης τους που βρέθηκε στην καφετέρια για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η συμμορία αποκαλείται ομάδα «L». Σε αυτή συμμετέχουν περίπου 10 Αλβανοί, που δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιασμών, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Το θύμα της χθεσινοβραδυνής επίθεσης, ήταν 37 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, ενώ εργαζόταν ως υδραυλικός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές στο παρελθόν. Δεν ήταν νυμφευμένος, ενώ στην καφετέρια βρέθηκε με έναν φίλο του για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Οι δράστες έφτασαν στο σημείο με ένα μαύρο όχημα Μερσεντές, τύπου τζιπ, το οποίο μάλιστα ήταν κλεμμένο. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή διέφυγαν και με ένα δεύτερο όχημα.

Το τρίτο αυτοκίνητο των δραστών, ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού, έμεινε έξω από την καφετέρια, αφού οι δράστες δεν πρόλαβαν να το πάρουν. Τα αυτοκίνητα της συμμορίας φαίνεται να είναι νοικιασμένα με μακροχρόνια μίσθωση, με πλαστές ταυτότητες από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Είχαν νοικιαστεί πριν έξι μήνες, με το μαύρο τζιπ που βρέθηκε να αναλύεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια.