Πάτρα: Το αποκριάτικο πάρτι μασκέ της Κοινο_Τοπίας

 

Μια ξεχωριστή βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία https://www.koinotopia.gr που θα συμμετάσχουν στο αποκριάτικο πάρτι μασκέ της οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί 24 Φεβρουαρίου, τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς στο café bar Si doux που βρίσκεται Πατρέως 13-15 στο κέντρο της Πάτρας.
Οι κρατήσεις θέσεων-προσκλήσεων έχουν αρχίσει από τη γραμματεία της οργάνωσης που λειτουργεί 11πμ-2μμ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και 7-9μμ Πέμπτη και Παρασκευή Καραϊσκάκη 153, ισόγειο, μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου. Για την προμήθειά τους -θα κρατηθεί σειρά προτεραιότη τας λόγω του περιορισμένου χώρου- καθώς και για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2610.622250 στο ωράριο γραμματείας, στο 2610.277171 τις υπόλοιπες ώρες και στο info@koinotopia.gr
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η βραδιά διασκέδασης θα είναι απαλλαγμένη από παράγωγα καπνίσματος, οι φίλοι καπνιστές θα μπορούν να χαρούν τη συνήθειά τους στο αίθριο του καταστήματος.
Η μουσική με την επιμέλεια dj θα μας κάνει να λικνιστούμε με ακούσματα καρναβαλικά αλλά και latin, disco, rock, techno, reggae, rock n roll από τις δεκαετίες του ’60 ’70 ’80 ’90 και ’00, από τις 10μμ.
Eντυπωσιακές εμφανίσεις, aξεσουάρ και μάσκες, σερπαντίνες, καραμούζες, σφυρίχτρες, κλάξον, σημαίες, φρου φρου όλα στη μάχη της διασκέδασης και της ανεπανάληπτης Πατρινής Καρναβαλοτρέλας και μαζί το κέφι, ο χορός, τα πειράγματα η διάθεση για μια βραδιά ανεμελιάς και διασκέδασης.