Madonna: Ζήλεψε τον χορό της Wednesday – Η βασίλισσα της ποπ λικνίζεται στους ρυθμούς του «Bloody Mary» της Lady Gaga

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, είχε καιρό να δημοσιεύσει κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισε να κάνει ένα μικρό δωράκι στους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok.

Η διάσημη τραγουδίστρια στάθηκε στην πόρτα της κουζίνας της και άρχισε να χορεύει το «Bloody Mary» της Lady Gaga. Το τραγούδι γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρη στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, «Wednesday», με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega.

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, η Jenna Wednesday φοράει ένα μαύρο φόρεμα καθώς χορεύει ξέφρενα το τραγούδι «Goo Goo Muck» των The Cramps σε έναν σχολικό χορό. Ο χορός που έκανε η Jenna έγινε viral στο TikTok, αλλά με διαφορετικό τραγούδι από αυτό που παίζεται στην ταινία.

@madonna

♬ original sound – heyy

Αντί για το «Goo Goo Muck» που έγινε viral, το «Bloody Mary» της Lady Gaga έκανε θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011, να γνωρίσει για δεύτερη φορά τεράστια επιτυχία, παρά το γεγονός ότι δεν παίχτηκε στη σειρά.

«Δεν είμαι χορεύτρια. Δεν κάνω τίποτα από αυτά. Δεν έχω καμία εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Δεν κοιμήθηκα για δύο ημέρες. Είδα βίντεο με τους Siouxsie and the Banshees, τον Denis Lavant στο Beau Travail», είχε δηλώσει η Jenna Ortega για τον διάσημο, πλέον, χορό της.

Πηγή: skai.gr