Νίκος Ξανθόπουλος: Πολιτική η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας

Πολιτική θα είναι η κηδεία του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, ο όποιος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (22/1) σε ηλικία 89 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, αύριο, Τρίτη (24/1) στις 13:00 θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του στο Α΄Νεκροταφείο.

Παράλληλα η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου εκφράζει την επιθυμία της αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τρισάγιο στο Α΄ Νεκροταφείο η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου θα αποτεφρωθεί καθώς, τελικά, δεν κατέστη δυνατή η ταφή του δίπλα στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο σπίτι του στην Παλλήνη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Νίκου Ξανθόπουλου για την κηδεία του

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».