Lady Gaga: Αυτός θα είναι ο ρόλος της στο νέο Τζόκερ

Actor Lady Gaga arrives for the world premiere of A Star is Born at the Toronto International Film Festival (TIFF) in Toronto, Canada, September 9, 2018. REUTERS/Mario Anzuoni TPX IMAGES OF THE DAY

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αγαπημένη τραγουδίστρια Lady Gaga αποκάλυψε την συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του Τζόκερ σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς. Eνσαρκώνει την πρώην ψυχίατρο Χάρλεϊ Κουίν στο ‘Ασυλο ‘Αρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Τζόκερ στο έγκλημα.

Μία πηγή στο ET δήλωσε ότι «η Gaga έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους επειδή είναι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Έχει αφοσιωθεί πλήρως στο σίκουελ του «Τζόκερ» και πολλή από την ενέργειά της πηγαίνει σε αυτό».

 

Η ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office,  ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Ηταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον ‘Αρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux» ξεκίνησαν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024.