Στέλιος Ρόκκος: Εξιτήριο πήρε ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Στέλιος Ρόκκος έζησε πρόσφατα μια περιπέτεια με την υγεία του, η οποία είχε τελικά, αίσιο τέλος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλευόταν στα νότια Προάστια.

Ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε εκτάκτως το Σάββατο 14 Ιανουαρίου από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας, με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 58χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο κι είναι καλά στην υγεία του.

20230119131553_1D8A2232

Aφού υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, έμεινε στην Εντατική δύο ημέρες για προληπτικούς λόγους και τελικά, του επετράπη να επιστρέψει στο σπίτι του.

Δίπλα του στην περιπέτεια της υγείας του, βρίσκοταν καθ’ όλη τη διάρκεια, η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα και η Λένα Ζευγαρά.

20230119131145_1D8A2220

Το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή

Ο Στέλιος Ρόκκος εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα το πρωί -στις 6:30-, τα οποία ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του τραγουδιστή.