Jamie Lee Curtis: Θύελλα αντιδράσεων για τη φωτογραφία με το γυμνό παιδί στο γραφείο της – «Ξύπνησαν»… μνήμες Epstein

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογραφία ενός γυμνού παιδιού σε ένα κουβά (σε σχήμα κουτιού) στο γραφείο της ηθοποιού Τζέιμι Λι Κέρτις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες του γραφείου της, προκειμένου να δείξει κάποιες καρέκλες και ακριβώς από πίσω υπήρχε ένα κάδρο με τη φωτογραφία ενός παιδιού, που φαινόταν να βρίσκεται μέσα σε ένα κουτί.

Οι χρήστες παρατήρησαν αμέσως το συγκεκριμένο «έργο τέχνης» και τα σχόλια έπεσαν «βροχή». Η 64χρονη ηθοποιός, η οποία νόσησε με κορωνοϊό μετά την παρουσία της στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες, αναγκάστηκε να διαγράψει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και να δώσει τις απαραίτητες «εξηγήσεις» στους θαυμαστές της και όχι μόνο…

«Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσα μια φωτογραφία με ορισμένες καρέκλες στην οποία υπήρχε και μια φωτογραφία στον τοίχο ενός καλλιτέχνη, που μου την έκανε δώρο πριν από 20 χρόνια. Αντιλαμβάνομαι ότι αρκετοί ενοχλήθηκαν. Όπως έχω πει υποστηρίζω πάντα την αλήθεια όποτε αυτή είναι η αλήθεια: είναι μια φωτογραφία ενός παιδιού που τράβηξε η μητέρα του, να παίζει στην αυλή του σπιτιού τους μέσα σε μια μπανιέρα με νερό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. “Κατέβασα” την ανάρτηση, γιατί δεν ήθελα να υπάρχει κάτι που ενοχλεί».