«Λύγισε» ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον σύντροφό του: «Προτεραιότητα έχει η προσωπική μου ζωή»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για την καριέρα και το τηλεοπτικό του μέλλον κάνοντας μια απρόσμενη δήλωση μπροστά τις κάμερες.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «λύγισε» μιλώντας για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τα media, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, όπως είχε αναφερθεί και στο παρελθόν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τον σύντροφό του και το σπάνιο δέσιμο που έχουν.

«Για μένα είναι προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή. Είναι σημαντικό να λες σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου, ότι τον αγαπάς. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι θα κάνω εγώ στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τις δηλώσεις του φίλου της σχολίασε και η Μαρία Μπακοδήμου: «Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή του. Παιδιά να μοιραστώ κάτι μαζί σας; Τον αγαπώ τον Γιάννη, έχουμε δουλέψει για πολλά χρόνια κι ήμασταν μαζί. Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους. Οι όρκοι τους ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει σε γάμο. Πραγματικά κλαίγαμε όλοι. Είναι ένα ζευγάρι, που αγαπιέται κι είναι δύο πολύ καλά παιδιά. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουν ταιριάξει, παρόλο που είναι αταίριαστοι. Είναι ένα παράδειγμα αγαπημένου ζευγαριού και χαίρομαι που βάζει προτεραιότητα».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε κιόλας για το εάν είναι στημένες οι κόντρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι..«Αν ρωτάς αν είναι ριάλιτι ή στημένο σου λέω ότι δεν είναι» απάντησε συμπληρώνοντας πως η εκπομπή «Super Κατερίνα» είναι μια εκπομπή όπου υπάρχουν έντονες προσωπικότητες με διαφορετικές ευαισθησίες.