(Φωτο)-Πάτρα: Επίσκεψη Φ. Ζαΐμη στα γραφεία του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας

Τα γραφεία του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα επισκέφτηκε τη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας. Φωκίωνας Ζαΐμης. όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις του από τους έμπειρους συμβούλους του γραφείου, Χαράλαμπο Δάνολο, Ελένη Χατούπη και ΜπλεόναΤσανάι.
Μέχρι σήμερα περισσότερες από 1.020 επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενοι έχουν λάβει υλικό υποστήριξης από τον Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας ενώ έχουν υποβληθεί πάνω από 260 αιτήσεις για παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση παρατηρείται στις δραστηριότητες του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, της μεταποίησης και της εστίασης. Τοπικά γραφεία του Μηχανισμού λειτουργούν σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο.
«Πρόκειται για μια πρωτοπόρα δράση που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουντη σημαντική τεχνογνωσία και τους έμπειρους συμβούλους της αναδόχου εταιρείας, μέσω της παροχής ολοκληρωμένης συμβουλευτικής υποστήριξης και πληροφόρησης ,για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς και της ανταγωνιστικότητάς τους», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.
Ο Μηχανισμός αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που εντάσσεται στην ευρύτερη Στρατηγική της για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, δυνητικούς επιχειρηματίες, επενδυτές, πολίτες με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας τους, την ανάπτυξή τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους .
Για περισσότερες πληροφορίες για το Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στον σύνδεσμο: www.pde-mse.gr/