Πάτρα: Σεμινάριο για το καρναβάλι στον δημιουργικό και πολιτιστικό κλάδο από το Creative Hub 

 

Με τις Carnival Days ανοίγει ένας νέος κύκλος σεμιναρίων με θέμα το Πατρινό Καρναβάλι από το Creative Hub Πάτρας μέσω του Επιμελητηρίου Αχαΐας με το 15ο σεμινάριο της σειράς των 24 σεμιναρίων και εργαστηρίων που απευθύνονται αποκλειστικά σε δημιουργούς, καλλιτέχνες, οργανισμούς και εταιρείες του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας και έχει τίτλο «Καρναβαλική διακόσμηση – Καρναβαλική Βιτρίνα». Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στις 18:00-20:00 στο Mosaic Hub (Ερμού 112, Μαρκάτο, Πάτρα) με κεντρική εισηγήτρια την κ. Χριστίνα Ανδρικοπούλου, υπεύθυνη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Ονείρου δράσεις».

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τρόποι με τους οποίους τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας μπορούν να προσαρμοστούν με δημιουργικό τρόπο στην καρναβαλική περίοδο. Παράλληλα θα συζητηθούν προτάσεις για το πώς οι έμποροι και ο Εμπορικός Σύλλογος μπορούν να συνεργαστούν με τα καρναβαλικά πληρώματα και τους καλλιτέχνες της Πάτρας.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η λειτουργία του Creative Hub Πάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Interreg Creative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020 και υλοποιείται από το Επιμελητήριο Αχαΐας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στην σύμπραξη συμμετέχουν τέσσερις εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

emailcreativehubpatras@gmail.com

τηλ: 2610241244, 2611104397

Επίσημη ιστοσελίδα έργου: https://greece-italy.eu/rlb-funded-projects/creativehubs/

Facebook page: Interreg CreativeHubs

Instagram: interreg_creativehubs

LinkedIn: Interreg Creative@Hubs

You tube: Interreg Creative Hubs

#Interreg_V_A_Greece_Italy #Interregreeceitaly #GreeceItaly #Interregproject #EUprojects #Interreg_CreativeHubs