Πάτρα: Τα συλλυπητήρια μηνύματα του πολιτικού κόσμου – Για την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου

Συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Τζένου μας έχει συγκλονίσει και στεναχωρήσει βαθύτατα. Ο Παναγιώτης υπήρξε μια από τις δυνατές και μαχητικές φωνές της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Άνθρωπος αυθεντικός και θαρραλέος, με ισχυρή άποψη. Είχε ακόμα να προσφέρει πολλά στο χώρο του Τύπου και στην οικογένειά του.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια των «Παραπολιτικών». Αιωνία η μνήμη του».

Συλλυπητήριο μήνυμα δημοσίευσε και το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο αιφνίδιος και απρόσμενος θάνατος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου μας συγκλόνισε. Το έντονο, μαχητικό και αυθεντικό του δημοσιογραφικό αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλο. Στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του στα «Παραπολιτικά», εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον ξαφνικό θάνατο του Π. Τζένου

Συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με την εξής ανακοίνωση:

«Η οικογένεια των «Παραπολιτικών» έχασαν εχθές έναν δικό τους άνθρωπο, τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο.

Με καταγωγή από την Αχαΐα, εισήχθη στη Νομική Σχολή, αλλά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος του Τύπου.

Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

«Ο αδόκητος χαμός του Παναγιώτη Τζένου προκαλεί βαθιά θλίψη. Ενεργός δημοσιογράφος με σημαντική διαδρομή και δημόσια παρουσία, ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος.

 

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ ανάφερε: «Για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του Παναγιώτη Τζένου, Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των «Παραπολιτικών», το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του».

Το ΜέΡΑ25 για την απώλεια του Π. Τζένου

«O αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Τζένου, από μόνη της μια πολύ δυσάρεστη είδηση, έφερε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια τη σκοτεινή αλήθεια της υψηλής θνησιμότητας στο απάνθρωπα πιεστικό δημοσιογραφικό επάγγελμα. Από εμάς στο ΜέΡΑ25, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», δήλωσε με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπυ του ΜέΡΑ25.