(ΦΩΤΟ) Πάτρα: Απονομή στην οικογένεια του Νίκου Μοίραλη, όπου η φανέλα με το Νο 4 πλέον κυματίζει στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου Κρύα Ιτεών

Ήμασταν όλοι και φέτος εκεί για να κοιτάξουμε ψηλά στον ουρανό και να υποκλιθούμε στο καλύτερο παιδί που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

Ναι, ο Νίκος Μοίραλης, μας ένωσε όλους απόψε εκεί ψηλά όπου βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων…

Ολη η μπασκετική Πάτρα τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Μοίραλη στο τουρνουά που ολοκληρώθηκε απόψε στο κλειστό γυμναστήριο Κρύα Ιτεών με διοργανώτρια την ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ.

Οι στιγμές ήταν άκρως συγκινητικές και άπαντες θυμήθηκαν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ που έχουμε γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα και όχι μόνο!

Για την ιστορία, το τουρνουά κατέκτησε ο Απόλλων που νίκησε στον μεγάλο τελικό τη διοργανώτρια ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ με σκορ 84-78. Τα 10λεπτα: 18-19, 44-40 (ημ.), 66-60, 84-78.

Παράλληλα, την 3η θέση στο τουρνουά κατέλαβε ο Προμηθέας που νίκησε με 86-63 τον Αίολο Αγυιάς. Τα 10λεπτα: 9-16, 29-40 (ημ.), 45-63, 63-86.
Στα αξιοσημείωτα, η γαλάζια φανέλα με το Νο 4 που υψώθηκε και θα μείνει μόνιμα στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και η λευκή φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών που συμμετείχαν στο τουρνουά και με την αφιέρωση από τον αδερφό του, Χριστόδουλο, η οποία δόθηκε στη μητέρα τους Λευκοθέα. Να σημειωθεί επίσης ότι στο τελευταίο 1,5΄ του τελικού έπαιξε και ο Χριστόδουλος Μοίραλης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε μόλις έβαλε καλάθι.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ
Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι το «κλειστό» Κρύα Ιτεών, ήταν κατάμεστο από κόσμο. Είδαμε πολλούς παράγοντες με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η, Παναγιώτη Λυκούδη, τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Λευτέρη Μαντζούκα (παλιός συμπαίκτης του Νίκου Μοίραλη στον Προμηθέα, ο οποίος είχε ταξιδέψει και πέρσι στην Πάτρα για το τουρνουά και θα δίνει «παρών» κάθε χρόνο όπως μας είπε), τον «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ Κώστα Πετρόπουλο (ο πρώτος προπονητής του Νίκου Μοίραλη στον Εσπερο ΑΟΠΑ), τα στελέχη του Απόλλωνα, Γιώργο Αθανασίου, Φίλιππο ΚαμίσηΒασίλη Γιαννόπουλο, Νίκο Μούσιο και από την Απολλωνιάδα τον Γιάννη Κοσμάτο, από τον Προμηθέα τον πρόεδρο Ανδρέα Λάσκαρη, τους αντιπροέδρους Θανάση Τριανταφυλλίδη και Τάσο Χρυσανθόπουλο, τον γενικό γραμματέα Παντελή Αθανασίου, τον πρόεδρο της Αχαγιάς ΄82, Τάσο Αναγνωστόπουλο και τον προπονητή της ομάδας Θανάση Λιόνα, τον αντιπρόεδρο της Παναχαϊκής και επικεφαλής της παράταξης Πάτρα Ενωμένη» Κώστα Σβόλη με συνεργάτες του (Σαμψών ΧαριτωνίδηςΔημήτρης ΚαραϊσκοςΑργύρης ΒαγενάςΑγγελική Μοσχοπούλου), τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Μιχάλη Κουρέτα, τον προπονητή του Απόλλωνα Νίκο Βετούλα και τον μάνατζερ του Απόλλωνα Κώστα Ρακιντζή, τον πρώην προπονητή του Προμηθέα Μάκη Γιατρά, τους Ομοσπονδιακούς-Κλιμακιακούς προπονητές Γιάννη Δίπλαρο και Γιάννη Ελευθεριάδη, τον πρώην πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η, Τάκη Τσαγκρώνη, κ.α.

Παρόντες, επίσης ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, Νίκος Μπαλάσης κ.α.