(Φωτο)-Καστρίτσι: Η εκδήλωση της Πολυφωνικής Πατρών

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινότητα Άνω Καστριτσίου και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων σε συνεργασία με την Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής ‘Ηλιοδωρία’.
Η εορταστική αυτή εκδήλωση περιελάμβανε κάλαντα από όλη την Ελλάδα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Παναγιωτόπουλου και διηγήματα του δωδεκαημέρου, τα οποία παρουσίασε η φιλόλογος, Αντωνία Χρυσικοπούλου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι μουσικοί της Ορχήστρας έψαλλαν τα κάλαντα και έξω από την εκκλησία συνοδεύοντας μουσικά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ως Τοπική Κοινότητα ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο και όλα τα μέλη της Ορχήστρας, που ήρθαν για άλλη μια φορά στον τόπο μας, μας τίμησαν με την παρουσία τους, μας μάγεψαν με την τέχνη τους και μας παρέσυραν με τα τραγούδια και τις μελωδίες τους σε όλη την Ελλάδα σε ένα μουσικό ταξίδι του νου, επιτρέποντάς μας να βιώσουμε το εορταστικό κλίμα, όπως το βιώνουν κάποιοι συμπατριώτες μας στα μέρη τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αναλογούν στον πατέρα Παρασκευά Μπούμπαλη, τον ιερέα του Ι.Ν. Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, για την αποδοχή του αιτήματός μας, την απρόσκοπτη συνεργασία μας και την συνεισφορά του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε, καθώς και ορισμένα σημαίνοντα πρόσωπα της πατραϊκής κοινωνίας, τα οποία απεδέχθησαν την πρόσκληση και ήρθαν από την Πάτρα στο χωριό μας, για να μας ενισχύσουν με την παρουσία τους.
Ειδική αναφορά οφείλει να γίνει στους χορηγούς της εκδήλωσης, την Εταιρεία Καποτά και στην Εργοδυναμική ΕΠΕ. Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την εμπιστοσύνη.
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά! Με υγεία, ευτυχία, ευημερία και γαλήνη!