Βάνα Μπάρμπα για Κιμούλη: «Άνθρωπος είναι- Έκανε λάθος αλλά…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό You παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός μίλησε για τις τοξικές σχέσεις, την πρόταση από το Asia Express, το κίνημα #metoo, τον έρωτας και πολλά άλλα.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος -όπως λέει- «είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ελληνικό χώρο της υποκριτικής», ενώ συνεχίζει λέγοντας πως «άνθρωπος είναι κι αυτός, όπως όλοι μας! Ναι μεν έκανε λάθος αλλά…»

«Ο Κιμούλης είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο»
Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του Σωτήρη Χατζάκη για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος είπε πώς είναι «άδικη η ιστορία του Κιμούλη, ας επιστρέψει για να μην τον χάσουμε και αυτόν» η Βάνα Μπάρμπα απάντησε πως «συμφωνώ μαζί του»

«Ο Κιμούλης είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ελληνικό χώρο της υποκριτικής… Έλεος! Έχουμε τέτοιους ανθρώπους και τους λοιδωρούμε; Σε παρακαλώ… Άνθρωποι είναι και αυτοί όπως όλοι μας, ναι έκαναν λάθη, αλλά μην τους αφορίζουμε… Η εποχή έβγαλε πολύ κακία και θυμό, δικαιολογούμε όμως και αυτόν που έβγαλε την κακία και τον θυμό γιατί έβλεπε όλους εμάς τότε να έχουμε δόξα και να περνάμε καλά και με το δίκιο του αναρωτιόταν ‘εμένα ρε φίλε με ρώτησες τότε που εσύ ήσουνα ισχυρός πως περνούσα; Τώρα που μπορώ και εγώ θα σε τσακίσω!’»