Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Η οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας στέλνουν ηλιόλουστες, χριστουγεννιάτικες ευχές μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δημοσίευσαν ένα νέο πορτραίτο της οικογένειάς τους, το οποίο λειτουργεί ως ευχετήρια κάρτα για τις φετινές γιορτές. Η φωτογραφία δείχνει την πενταμελή οικογένεια να κρατούνται χέρι χέρι και να περπατούν στο φως του ήλιου. Τόσο η Kate Middleton, όσο και ο πρίγκιπας William φορούν denim παντελόνια, ενώ ο 9χρονος George, η 7χρονη Charlotte και ο 4 ετών Louis είναι ντυμένοι σε παρόμοια χρώματα με σορτς και αθλητικά παπούτσια.

Η Kate Middelton, πάντα κομψή, συνδύασε το τζιν παντελόνι της με ένα λευκό πουκάμισο και λευκά sneakers.

 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Μοιραζόμαστε μία νέα φωτογραφία της οικογένειάς μας για τα φετινά Χριστούγεννα».

Το γλυκό στιγμιότυπο είναι του φωτογράφου Matt Porteous, ενώ έχει τραβηχτεί στο εξοχικό σπίτι της βασιλικής οικογένειας στο Anmer Hall, στο οποίο η οικογένεια περνά συχνά πολύ χρόνο – λέγεται ότι εκεί η πριγκίπισσα της Ουαλίας νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι της.

 

Την περασμένη χρονιά το ζευγάρι είχε επιλέξει ξανά μία αδημοσίευτη φωτογραφία του, για να ευχηθεί για τις εορτές στους ακολούθους του. Τότε η οικογένεια βρισκόταν σε ένα ταξίδι στην Ιορδανία, μία χώρα αγαπημένη στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, αφού έζησε εκεί σχεδόν δύο χρόνια.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com @princeandprincessofwales