(Φωτο)-Πάτρα: Η Αλυκή γιόρτασε τον προστάτη της Άγιο Νικόλαο

Το Δ. Σ. του συλλόγου Αλυκής, γιόρτασε τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην παραλία Αλυκής.
Ευχαριστούμε τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μυλωνά για την ευλογία του, τον Βουλευτή Αχαίας Άγγελο Τσιγκρή, τον Άρη Πατσόπουλο εκπρόσωπο του Υφυπουργού Ανδρέα Κατσανιώτη, τους Δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Γούτο, Βασιλική Ψυχράμη, Περικλή Παπαγιαννακόπουλο και Τάκη Τσερεντζούλια, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αιγίου Γιώργο Γκιώνη και τον τοπικό σύμβουλο Σωκράτη Μαυρίδη που τίμησαν τη γιορτή μας με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε ακόμα, τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαίας και Πρόεδρο των αρτοποιών Αρίστο Τηλιγάδη, τον τέως Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Λάμπη Παπαδόπουλο, την Πρόεδρο της Ι.Λ.Ε.Α. Βάνα Μπεντεβή, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρο Καραδημητρόπουλο, καθώς και τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών συλλόγων, μελών της Ο.Σ.Α., τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πλατάνου Ανδρέα Ρεκούτη, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που παρέστησαν και τα μέλη και φίλους του συλλόγου μας. Ακολούθησε αρτοκλασία στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.
Επίσης, ευχαριστούμε το κατάστημα Μουράγιο και τον Ανδρέα Αλεξίου για τη φιλοξενία και την περιποίηση.
Ο Σύλλογός μας κατασκεύασε χειροποίητα ημερολόγια και γούρια τα οποία θα διαθέσει σε συμβολική τιμή προς ενίσχυση του Συλλόγου μας, σε μπαζάρ το Σάββατο 17 Δεκεμβριου στο Πάρκο των Χριστουγέννων στα Ψηλαλώνια Αιγίου.