Αλίκη Συνατσάκη: «Η Μαίρη και ο Ίαν είναι ευτυχισμένοι, συγκινημένοι και αγκαλιά όλη την ώρα»

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, καθώς γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί και καρπός του έρωτά τους. Το υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου, ήρθε για να τους γεμίσει χαρά και να συμπληρώσει την οικογένειά τους.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star συνάντησε τη δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη, η οποία μίλησε για τις πρώτες ξεχωριστές στιγμές της αδερφής της και του μουσικού, με το μωρό τους. Μάλιστα με τις δηλώσεις της, η αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη, αποκάλυψε ότι η μικρή θα έχει τελικά δυο νονούς.

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα» είπε αρχικά η Αλίκη Συνατσάκη.

«Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πάρα πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν» ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις της.