Μελίνα Νικολαΐδη: Τα τρυφερά φιλιά με τον 34χρονο σύντροφό της – Δείτε τις φωτογραφίες

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή στο Λονδίνο, όπου και βρίσκεται για τις σπουδές της. Ωστόσο, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη εκτός από την οικογένειά της, έχει ακόμη έναν λόγο να επισκέπτεται την Αθήνα.

Ο λόγος αυτός ακούει στο όνομα του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Πρόκειται για τον 34χρονο personal trainer, με τον οποίο η Μελίνα Νικολαΐδη διατηρεί δεσμό.

Το περασμένο Σαββατόβραδο η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η μητέρα της, στην πρώτη της κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της.

Το περιοδικό OK! δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από τη βραδινή έξοδό τους.

Στα στιγμιότυπα, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης φαίνεται να το διασκεδάζουν, ενώ δεν έλειψαν τα φιλιά και αγκαλιές.

Δείτε τις φωτογραφίες

melina_niklaidi73__2_

Πρόσφατα, η 18χρονη μοιράστηκε στο Instagram μία τρυφερή εικόνα της με τον αγαπημένο της σύντροφο σε story. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την ίδια σε Instagram Story και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης την αναδημοσίευσε στο δικό του προφίλ.

Δείτε τη φωτογραφία

MELINA_NIKOLAIDOU

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ. Πριν κάποιο καιρό η Μελίνα Νικολαΐδη είχε δημοσιεύσει μία εικόνα, όπου έκανε pilates με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και στο story που ανέβασαν στο Instagram είχε κάνει tag τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

melina-despoina_jpg


Σε μία άλλη ανάρτησή της, η Μελίνα Νικολαΐδη γνωστοποίησε ότι είχε βρεθεί σε αγώνα του αγαπημένου της και με story της, τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η ομάδα του πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, που υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας αλλά και πρόεδρος.

melina-syntrofos_jpg