ΒΙΝΤΕΟ: Πλήρωσε τα λάθη της…και έχασε από την Ηλιούπολη η Παναχαϊκή

Για την 5η αγωνιστική της Superleague 2, η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-1 από την Ηλιούπολη στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τριανταφυλλίδης στο 32’ και στο 38’ ο Χέρμπερτ, ενώ για τους «κοκκινόμαυρους» μείωσε στο 55’ ο Λιποράσε. Έτσι λοιπόν η Παναχαϊκή έμεινε στους οκτώ βαθμούς, ενώ η Ηλιούπολη ανέβηκε στους δέκα προσπερνώντας την οανδ του Σούλη Παπαδόπουλου.

Η Παναχαϊκή, όπως συνηθίζει, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλει τον ρυθμό της, και ταυτόχρονα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 7’ μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Αλεξόπουλος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, οι «κοκκινόμαυροι» βρήκαν γκολ με τον Τσακμάκη, όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. Παρόλα αυτά, κόντρα στην ροή του αγώνα, η Ηλιούπολη βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Λαρρέα δεν έδιωξε καλά, και ο Τριανταφυλλίδης με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της περιοχής, γράφοντας το 1-0. Μάλιστα πριν συνέλθει η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δέχθηκε και το 2-0, όταν ο Χέρμπερτ έκανε ένα άτσαλο σουτ η μπάλα βρήκε στον Λαρρέα και με δώσει τύχης κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 55’ ο Λιποράσε ( ο συνήθης ύποπτος στα τελευταία παιχνίδια), έπιασε ένα εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ μετά από κόρνερ του Κέρη, και έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του γκολκίπερ των γηπεδούχων για το 2-1. Στο 81’ μάλιστα έχασε και τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσα, όταν ο Καρλίτος εκτέλεσε το φάουλ, ο σκόρερ Λιποράσε έκανε την κίνηση και ήρθε σε επαφή με την μπάλα, όμως η κατάληξη δεν ήταν αυτή που ήθελε ο μπακ της Παναχαϊκής, με την μπάλα να περνάει για λίγο άουτ. Μάλιστα στο τέλος άναψαν τα αίματα, με τους παίκτες των γηπεδούχων να βρίσκονται διαρκώς στο χορτάρι για να κάνουν καθυστερήσεις, ενώ συνέχεια βρίσκονταν εντός αγωνιστικού χώρου τρεις, τέσσερις ακόμη και πέντε μπάλες. Άλλωστε αυτό έφερε και την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι, με αποδέκτη τον προπονητή της Ηλιούπολης, Νίκου Παντέλη, ο οποίος ήταν έξαλλος στον πάγκο του.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής ( Σούλης Παπαδόπουλος):
Χ. Θεοεωράκης, Λιποράσε, Τσακμάκης, Λαρέα, Στεργίδης (90’ Ρουγκάλας), Τσιάρας (58’ Χαντί), Καρλίτος (82’ Μαραθωνίτης), Ν. Καρακλάιτς, Κέρι, Μπουρλάκης (58’ Κωνσταντακόπουλος), Αλεξόπουλος

Η αρχική ενδεκάδα της Ηλιούπολης ( Νίκος Παντέλης):
Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολίμος (84’ Ανδρέου), Μουριέλ, Κρητικός, Γκοτσούλιας ©, Τσαφταρίδης, Τριανταφυλλάκος, Βάρκας (75’ Κρέτση), Χέμπερτ (70’ Ντίαζ), Μπαστακός
Διαιτητής: Επαμεινώνδας Τζαμουτζαντώνης (Χίος)

Βοηθοί: Παύλος Χρήστος (Δυτ. Αττικής) και Γιώργος Δασκαλομαρκάκης (Ρέθυμνο)

4ος : Ιωάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)

Του Περικλή Παπαρίζου