Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η Νάνσυ με έσωσε από τη φυλακή ή την αυτοκτονία – Τα χάπια που έπαιρνα μου έκαναν μεγάλο κακό

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε ότι έφτασε κοντά στο να βλάψει τη σύντροφό του.

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και προχώρησε στη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι κάποια στιγμή, από χάπια που έπαιρνε για να χάσει κιλά, κόντεψε να βλάψει τη σύντροφό του.

Ο διάσημος παρουσιαστής είπε πως χάρη στη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, ξέφυγε από εκείνη τα περίεργα μονοπάτια των χαπιών και τις αυτοκτονικές τάσεις.

«Το μόνο μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αυτό που με ενοχλεί, είναι το θέμα των κιλών μου. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Εμένα μου γύρισε όλη αυτή η ιστορία, που την έχω πει δημοσίως, με τα χάπια που πήρα. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή που θα ήμουν στη φυλακή ή που θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω, σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά και περνάει ο κάθε ανόητος και σου λέει, “πώς έγινες έτσι, σαν ελέφαντας”.

Σταμάτα ρε φίλε γιατί δε ξέρεις τι έχω περάσει, δεν ξέρεις τι έχει συμβεί για να τα έχω πάρει αυτά τα κιλά και σε τι ψυχολογική κατάσταση με βρίσκεις. Πλαστικός χειρουργός μου είπε να πάρω αυτά τα χάπια αλλά να μην πω ότι μου τα έδωσε αυτός και όταν πήγα στο φαρμακείο μου τα έδιναν με το ζόρι» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αν δεν ήταν η Νάνσυ, που πάλι καλά που δεν της έκανα και κανένα μεγάλο κακό, κόντεψα να της κάνω κακό. Φαντάσου που είναι δικός μου άνθρωπος. Αν δεν ήταν η Νάνσυ να μου πει να τα σταματήσω, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Θα είχα πολύ δύσκολο τέλος από αυτήν την ιστορία χωρίς να το καταλάβω. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν καλό γιατί μου έκοβε την πείνα, μια χαρά πήγαινα, αλλά δεν ήμουν καλά» εξομολογήθηκε τέλος ο παρουσιαστής.