Συνελήφθη ξανά ο τράπερ Trannos: Είχε μαζί του όπλο χωρίς άδεια

Χειροπέδες ξανά στον γνωστό τράπερ, για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες. Αυτή τη φορά ο Trannos συνελήφθη στην Ομόνοια, μαζί με άλλα τρία άτομα, όταν τους σταμάτησε η αστυνομία για τυχαίο έλεγχο και ξανά στην κατοχή του βρέθηκε όπλο.

Ο 22χρονος τράπερ βρισκόταν σε αυτοκίνητο, στην περιοχή της Ομόνοιας, μαζί με άλλα τρία άτομα. Στις 04:15, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην οδό Ιάκχου τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, όπως και έγινε. Στο αυτοκίνητο τύπου τζιπ όπου βρίσκονταν ο Trannos και οι φίλοι έγινε έλεγχος που έβγαλε… λαβράκι.

Στο τζιπ βρέθηκε ένα πιστόλι για το οποίο δεν υπήρχε άδεια κατοχής. Το όπλο κατασχέθηκε και ο τράπερ και οι φίλοι του, ένας 31χρονος Ελληνας και δυο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών, συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τον περασμένο Μάιο, ο Trannos είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο, στο Μπουρνάζι τότε. Τότε μάλιστα έκανε και… πλακίτσα, ανεβάζοντας βίντεο στο instagram και λέγοντας πως «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι». Το βίντεο εκείνο το είχε ανεβάσει εγώ έφευγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων!