Ξεκίνησε με το…δεξί η Παναχαϊκή στα Χανιά

Για την 1η αγωνιστική της Superleague 2, η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-1 των Χανίων στα Χανιά. Σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν 42’ ο Κέρι και στο 51’ ο Μπουρλάκης, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε σε 1-2 ο Ζιούλης στο 56’. Έτσι η Παναχαϊκή ξεκίνησε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας μάλιστα ένα σημαντικό διπλό σε μια δύσκολη έδρα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά, θέλοντας από την αρχή να πάρει τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου προσπαθούσαν να ανταπεξέλθουν όσο καλύτερα μπορούσαν στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν κάκιστος. Στο 17’ ο Καρακλάϊτς μπήκε στην περιοχή και έπεσε στο χορτάρι μετά από έξοδο του Κατσιμήτρου, αλλά ο κύριος Βλάχος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αν και οι «κοκκινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την συγκέντρωση φάση. Πάλι στο 25’ η Παναχαϊκή έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Κέρι πέρασε τέσσερα άτομα και μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απάντησε με μια εντυπωσιακή επέμβαση στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Και πάλι οι «κοκκινόμαυροι» στο 38’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, όταν ο Μυτίδης βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Κατσιμήτρο, όμως ο τελευταίος κέρδισε τον πρώτο. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ήρθε το γκολ για την Παναχαϊκή, με τον Κέρι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με γκολ από τα αποδυτήρια, όταν στο 51’ ο Μπουρλάκης μπήκε στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-2. Στο 56’ οι γηπεδούχοι όμως μείωσαν το σκορ σε 1-2, όταν Ο Λεμονής εκτέλεσε το φάουλ και ο Ζιούλης με κεφαλιά νίκησε με την σειρά του τον Θεοδωράκη. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς ρυθμό στην συνέχεια, με την Παναχαϊκή να ελέγχει το παιχνίδι. Στο 92’ όμως οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να σφραγίσουν το παιχνίδι, όταν ο Αλεξόπουλος βρέθηκε σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, όμως νικήθηκε από τον Κατσιμήτρο.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Σούλης Παπαδόπουλος):
Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος (84’ Τοπάλ), Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρι (84’ Λινάρδος), Μυτίδης (65’ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς (67’Ρουγκάλας)

Η αρχική ενδεκάδα των Χανίων (Σπύρος Μπαξεβάνης):
Κατσιμήτρος, Γκανσιέρ, Ρότσα, Γιαμπερέ, Ιμεραλιλάι, Καμαρά (73’ Μπουτσάκης), Λεμονής, Καρλίτος (77’ Καπνίδης), Κόλα, Μάναλης,Πολίτης

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Καλλής (Αν. Αττικής)

4ος Διαιτητής: Πατεμπτζής (Ηρακλείου)

Περικλής Παπαρίζος