Παρουσίαση των νέων ιστοσελίδων του Προμηθέα σε συνεργασία με την εταιρεία Ergologic

Παρουσιάστηκαν κι επίσημα οι νέες ιστοσελίδες του Προμηθέα στο Διαδίκτυο, με την πρώτη να αφορά την ΚΑΕ (promitheasbc.gr) και τη δεύτερη τον Ερασιτέχνη, τις Ακαδημίες και το πρόγραμμα «Νους» (promitheasacademy.gr). Η παρουσίαση έγινε στο «Promitheas Park» από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Χρήστο Μήλα, τον Κώστα Παπαδόπουλο της «Ergologic» και τον Πέτρο Κρεμμύδα από το τμήμα μάρκετινγκ του Προμηθέα.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις είχαν ως εξής:
Χρήστος Μήλας: «Ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν είναι απλά χορηγός μας, είναι δίπλα μας από τη Γ΄ Εθνική και ακόμη πιο πριν. Έχουμε ζήσει μαζί όλη αυτήν την πορεία των τελευταίων ετών, χαρές, λύπες, μεγάλες στιγμές μαζί. Οι νέες ιστοσελίδες, αλλά και όλες οι εφαρμογές της Ergologic και το athletes monitor, ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο του Οργανισμού και μας οδηγούν στο μέλλον».


Κώστας Παπαδόπουλος: «Η όμορφη σχέση μας κρατάει εδώ και πολλά χρόνια. Μας ενώνουν η αγάπη, αλλά και ο επαγγελματισμός. Οι άνθρωποι του Προμηθέα δίνουν όλη τη ζωή τους για αυτήν την προσπάθεια. Το νέο εγχείρημα έδωσε έμφαση και στην κυβερνοασφάλεια. Θυμάστε τι συνέβη πρόσφατα με την επίθεση Τούρκων χάκερς. Οι νέες ιστοσελίδες έχουν δημιουργηθεί με πολύ υψηλά στάνταρ ασφάλειας».
Ο Πέτρος Κρεμμύδας έκανε μια περιήγηση-ξενάγηση των δημοσιογράφων στον ψηφιακό κόσμο των νέων ιστοσελίδων και εξήγησε ότι αυτά δημιουργήθηκαν εις διπλούν για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες ενημέρωσης που υπάρχουν πλέον στον Προμηθέα, με 700 και πλέον παιδιά στις υποδομές και με ομάδες στην Α2 Εθνική Γυναικών και στη Γ΄ Εθνική Ανδρών.