Κόντρα εκτός ορίων Σοφίας Μουτίδου και Κατερίνας Καινούργιου -Το νέο μήνυμα, πώς ξεκίνησε ο τσακωμός

Κόντρα εκτός ορίων «ξέσπασε» στο διαδίκτυο με «πρωταγωνίστριες» την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και την ηθοποιό Σοφία Μουτίδου.

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία που αναδημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, όπου απεικονίζεται αγκαλιά με τη Δέσποινα Βανδή, γράφοντας τη φράση «λίγο ακόμα πρέπει» χωρίς ωστόσο, να διευκρινίζει περαιτέρω.

Οι χρήστες στα social media όμως θεώρησαν ότι το σχόλιο της ηθοποιού αφορούσε τις αισθητικές επεμβάσεις των δύο γυναικών.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

 

H αντίδραση της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε να ενοχλήθηκε από την ανάρτηση απαντώντας το εξής: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη, το οποίο έγραφε: «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ό,τι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε η ίδια: «Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

 

 

H απάντηση της Μουτίδου

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σοφία Μουτίδου προχώρησε στη δική της απάντηση με ένα βίντεο απευθυνόμενο στην Κατερίνα Καινούργιου, το οποίο μάλιστα είχε το σχόλιο: «Για δες τι μπορεί να γεννήσει μια φωτό με έναν τίτλο,σχεδόν στα όρια του φιλοσοφικού, σε δημοκρατικό καθεστώς! Κ μην ξεχνάμε ε, σαπορτ γκερλς, αλλά επιλεκτικά».

Δείτε το βίντεο: