Ήττα της Παναχαϊκής στην παράταση στις Σέρρες με σκορ 5-2

Η Παναχαϊκή κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της μέχρι και το 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Πανσερραϊκός, βρήκε γκολ ισοφάρισης, έστειλε το παιχνίδι στη παράταση και πήρε μία επική πρόκριση με σκορ 5-2

Όμως πλήρωσε ακριβά τα λάθη της. Ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 100΄και δέχτηκε τρία γκολ στην παράταση γνωρίζοντας την ήττα με 5-2.

Οι «κοκκινόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με 1-0 με πέναλτι του Σαϊντ στο 41′ και προσπέρασαν με γκολ των Μπουρλάκη 62′ και Μυτίδη 65′. Στο 100′ ο Κατσαντώνης ισοφάρισε σε 2-2 και στην παράταση σκόραραν τρεις φορές οι γηπεδούχοι με Μούργο 105′, Κατσαντώνη 111′, Κανίς 116′.

Στον πάγκο για την Παναχαϊκη βρίσκονται οι Ν. Καρακλάιτς, Χαντί, Μικές, Ρουγκάλας, Στασινόπουλος, Μυτίδης, Λινάρδος, Σίλβα, Νιλτίνιο.

Στον πάγκο της ομάδας των Σερρών βρίσκονται οι Κατσίκας, Ζέρης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Σοφιανός, Ανάκογλου.

Διαιτητής ο Γ. Τακίδης (Κιλκίς) με βοηθούς τους Κορωνά  (Πειραία) και Φράγιο (Μακεδονίας) ενώ τέταρτος είναι ο Δραγούδης (Κιλκίς).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανσερραϊκός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (80’ Σοφιανός), Παπάζογλου, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Νάτσος (80’ Ζέρης), Σιόντης (46’ Ανάκογλου), Μούργος, Στίνα (69’ Κατσαντώνης), Κάνις, Σαΐντ.

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράσε, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Καράκλαϊτς Π. (59’ Καρακλάιτς Ν.), Τσιάρας, Κέρη (88’ Νιλντίνιο), Αλεξόπουλος (46’ Μυτίδης).