Παραλία: Σκληραίνουν τη στάση τους κάτοικοι και φορείς – Συνεχίζουν τη συλλογή υπογραφών – Προσφυγή στην ΕΕ κατά του «Πράσινου Σημείου»!

Συνεδρίασε η Σ.Ε. την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 για να ενημερώσει τα μέλη της μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων και την αρνητική του θέση για εναλλακτικές προτάσεις.
Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω :
1.Συνέχιση της ενημέρωσης των δημοτών μας με έντυπο υλικό αλλά και φυσική παρουσία – συλλογή υπογραφών.
2.Ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων. Η σύσκεψη – ενημέρωση θα γίνει στην Παραλία την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, ώρα 18:30 στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”.
3.Σύγκλιση Λαϊκής Συνέλευσης των κατοίκων για την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022, ώρα 11:00 π.μ.
4.Προσφυγή στην αρμόδια περιβαλλοντική επιτροπή της Ε.Ε. για να σταματήσει η χρηματοδότηση του αφού:
α. ο Δήμος δεν ενημέρωσε ποτέ το Τοπικό Συμβούλιο, τους Φορείς και τους δημότες της Παραλίας όπως είχε υποχρέωση να κάνει.
β. με την εγκατάσταση αυτή υποβαθμίζεται περαιτέρω το περιβάλλον, η ποιότητα ζωής, η ιδιοκτησία καθώς θα γίνεται διαχείριση χιλιάδων τόνων αποβλήτων ανακύκλωσης με την ταυτόχρονη λειτουργία και επέκταση του βιολογικού καθαρισμού ο οποίος έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη ζωή μας.
γ. η αντιλαϊκή, αντιδημοκρατική πρακτική του Δήμου έχει δημιουργήσει τεράστια δυσαρέσκεια τους πολίτες οι οποίοι αρνούνται να συναινέσουν σε μια ακόμα οχλητική εγκατάσταση.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!
που τα φορτώνετε όλα σε μία κοινότητα.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ