6η ΥΠΕ – ΕΠΣ Αχαΐας: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 16 Οκτωβρίου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και το ΔΣ του ΕΠΣ Αχαΐας σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΕΠΣΑ.

Κύριο θέμα της ενημέρωσης, ήταν το πρόγραμμα της δράσης της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει από κοινού η 6η Υγειονομική Περιφέρεια σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο γήπεδο Προσφυγικών Πατρών.

Όπως αναφέρθηκε και από τις δύο πλευρές, στόχος της δράσης, η ενίσχυση της τράπεζας αίματος για τους συμπολίτες και τους μεταγγιζόμενους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ο κ. Καρβέλης ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η 6η ΥΠΕ θα παραχωρήσει έναν απινιδωτή για τους αγώνες του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ότι η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, στέκεται πάντα αρωγός στις ανάγκες της αθλητικής οικογένειας της πόλης. Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Χρήστος Πλούμης, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καρβέλη, ο οποίος όπως είπε, ανταποκρίνεται για μια ακόμη φορά στις ανάγκες των αθλητών και τα αιτήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, σημειώνοντας παράλληλα, ότι ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ είναι άνθρωπος του αθλητισμού με μεγάλες ευαισθησίες και διαρκές “παρών” στα γήπεδα της Αχαΐας.