(Ηχητικό)-Πάτρα: Με μαθηματική ακρίβεια «πάει» για λουκέτο το ΚΕΤΧ – Α. Κόγκας στον ΣΚΑΪ 89,4: «Να επανέλθουν οι νεοσύλλεκτοι όπως παλιά…»

Η πρόσληψη προσωπικού στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤΧ) αποτελεί πάγιο και διαχρονικό αίτημα του συλλόγου υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Αχαΐας και το τελευταίο διάστημα το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο των επαφών του ΔΣ με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, της αντιπολίτευσης και τοπικούς φορείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», ορατός είναι ο κίνδυνος η στρατιωτική μονάδα σε ορίζοντα τετραετίας να οδηγηθεί σε λουκέτο, ελλείψει εκπαιδευτών! Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως στην περίπτωση που δεν ληφθεί η απόφαση για άμεσες προσλήψεις, με μαθηματική ακρίβεια σε τέσσερα χρόνια από σήμερα θα μείνουν μόλις 2 από τους 7 συνολικά εκπαιδευτές οι οποίοι θα είναι αδύνατον καλύψουν τις ανάγκες. Και αυτό γιατί σταδιακά οι «παλιοί» εργαζόμενοι που προσελήφθησαν το 1986, θα αποχωρήσουν λόγω συνταξιοδότησης και μαζί τους θα «χαθούν» η εμπειρία και η τεχνογνωσία.

Στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 μίλησε ο Πρόεδρος των Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ του ΚΕΤΧ Απόστολος Κόγκας