Δήμος Πατρέων: Σύσκεψη για το Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η οργανωτική σύσκεψη για το Νυχτερινό  Ημιμαραθώνιο Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος» την Παρασκευή στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Παμπελοπολλονησιακού Σταδίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, με εκπροσώπους τους, η Τροχαία Πατρών, το Λιμεναρχείο, το ΕΚΑΒ, ο Ερυθρός Σταυρός, οι Ραδιοερασιτέχνες, οι υπεύθυνοι των εθελοντών, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, Η Παναχαϊκή Γ.Ε., ο ΑΟΠ Κούρος, οι σύλλογοι προπονητών και κριτών στίβου, η τεχνική επιτροπή και μέλη της οργανωτικής Επιτροπής.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία της προετοιμασίας. Ανέφερε συγκεκριμένα στοιχεία για τις εγγραφές που έχουν ξεπεράσει ήδη τα αρχικά πλάνα, γεγονός που δημιουργεί ευχάριστα προβλήματα προς επίλυση, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία της διοργάνωσης κι ευχαρίστησε εκ μέρους του Δμάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και της Δημοτικής Αρχής όλες τις αρχές και τους φορείς της πόλης για την άψογη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους.

Στη σύσκεψη, που κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες, εξετάστηκαν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες, οργανωτικές και άλλες και καταστρώθηκε  συγκεκριμένο επιχειρησιακό πλάνο των τελευταίων επτά ημερών πριν από το μεγάλο για την πόλη μας αθλητικό γεγονός.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου δικηγόρος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Πεγλερίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχω στην Οργανωτική Επιτροπή του Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Πάτρας  2022 “Φάνης Τσιμιγκάτος”.  Ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΠ, τα αθλητικά σωματεία ΑΟΠ ΚΟΥΡΟΣ και ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ αλλά και με τη στήριξη πολλών άλλων φορέων και σωματείων της περιοχής μας και αρχών θα διοργανώσει ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός που θα πλαισιώνεται και από σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.  Η όλη διοργάνωση αυτού του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος γίνεται με πολύ μεράκι και αγάπη από όλους μας, που λειτουργούμε με μια πρωτόγνωρη ενωτική διάθεση για την επιτυχία, παραμερίζοντας επί μέρους τυχόν διαφορετικές προσεγγίσεις και προτάσσοντας όπως πρέπει αυτά που μας ενώνουν. Είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός που θα εξελιχθεί μεσοπρόθεσμα σε ένα από τα πιο σημαντικά δρομικά γεγονότα της Ευρώπης, προβάλλοντας μεταξύ άλλων και την πόλη μας διεθνώς.

Θα ήταν παράλειψη μου αν δεν ευχαριστούσα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο που συντονίζει, με πολλή καθημερινή δουλειά, όλη αυτή την προσπάθεια και έχει δουλέψει για να απολαμβάνουμε σήμερα την αναγκαία ενότητα των αθλητικών δυνάμεων της πόλης».