(Ηχητικό)- Πάτρα: Η ημερίδα καλών πρακτικών από το σπιράλ με συνάντηση δημάρχων το Σάββατο – Ο επικεφαλής Πέτρος Ψωμάς στον ΣΚΑΙ 89,4

Ο επικεφαλής του Σπιράλ Πέτρος Ψωμάς μίλησε στον ΣΚΑΙ 89,4 και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή  για την ημερίδα που θα διοργανώσει το σπιράλ στην Πάτρα, στο ξεκίνημα της προεκλογικής χρονιάς, ακριβώς ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2023. Αυτή η πρωτότυπη «συνάντηση Δημάρχων» θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2022.

Συνάντηση δημάρχων στην Πάτρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου - Ημερίδα καλών πρακτικών από το σπιράλ

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πέτρος Ψωμάς προσκάλεσε στην Πάτρα, για να συμμετάσχουν ως ομιλητές στην εκδήλωση, εν ενεργεία δημάρχους από ολόκληρη τη χώρα που έχουν επιδείξει ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια για κάποιο από τα θέματα που αποτελούν αρμοδιότητες ενός σύγχρονου δήμου. Είναι πεποίθηση του σπιράλ πως οι επιτυχημένες πρακτικές άλλων μπορούν να μας εμπνέουν και πως η σημερινή Πάτρα έχει μεγάλη ανάγκη να ακολουθήσει τα καλά παραδείγματα άλλων πόλεων, προκειμένου να πάρει ξανά το δρόμο που της ταιριάζει, τον δρόμο της προόδου και της προοπτικής.

Ακούστε το ηχητικό: