ΠΑΤΡΑ: 42χρονος «έσβησε» παρά «μάχη» των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή

Έφθασε μόνος του με τα πόδια στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, είπε πως δεν αισθανόταν καλά, οι γιατροί έκαναν τα πάντα, όμως δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όταν 42χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 42χρονος πήγε πεζός στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΠ -το οποίο είχε γενική εφημερία- δηλώνοντας στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος πως αισθάνεται πόνους στο στήθος.

Άμεσα καρδιολόγοι τον παρέλαβαν και ξεκίνησαν να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι έχει υποστεί έμφραγμα και ακολούθως θα υποβαλλόταν σε στεφανιογραφία, ο άνδρας έπαθε ανακοπή. Άμεσα τον οδηγούν στην αναζωογόνηση όπου εκεί γίνονται προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό της πρώτης γραμμής έδωσαν μάχη με το χρόνο για να βοηθήσουν τον 42χρονο, που τον είδαν να «σβήνει» στα Επείγοντα μη ανταποκρινόμενος στις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Το μοιραίο συμβάν σκόρπισε θλίψη σε όλους όσοι ήταν στα Επείγοντα, καθώς δεν μπόρεσε να σωθεί.