ΦΩΤΟ: Νέα χρονιά, νέα πρόσωπα…αλλά ακόμη πιο δυνατός Προμηθέας

Σήμερα (22/08) ο Προμηθέας πραγματοποίησε την δεύτερη του προπόνηση για την νέα χρονιά, η οποία ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους. Μάλιστα στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν όλα τα φετινά αποκτήματα, και έδειξαν διάθεση από την αρχή να ξεκινήσουν δυνατά την νέα σεζόν. Πρίν ξεκινήσει η προπόνηση, οι παράγοντες του Προμηθέα μίλησαν στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ, θέλοντας να τους δηλώσουν έμπρακτα την στήριξη τους, και φυσικά να τους ευχηθούν τα καλύτερα για την νέα χρονιά που ξεκινά.

Δηλώσεις του αρχηγού Νίκου Γκίκα

Νίκος Γκίκας: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα είμαι και φέτος κομμάτι της οικογένειας του Προμηθέα. Εννοείται ότι αισθάνομαι και πολύ όμορφα που είμαι για ακόμη μια χρονιά αρχηγός του Προμηθέα. Τους γνωρίζω όλους πλέον εδώ, και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Φέτος θεωρώ ότι θα είμαστε αρκετά δυνατή ομάδα, και θα μπορέσουμε να πάμε ακόμη καλύτερα στην Ευρώπη. Έχει αποδυναμώσει σε έναν βαθμό φέτος το Eurocup, διότι υπάρχει φέτος η απουσία των ρωσικών ομάδων. Θεωρώ επίσης ότι η Εθνική ομάδα φέτος έχει πολλές πιθανότητες να διακριθεί, καθώς έχει ένα εξαιρετικό σύνολο, και με την παρουσία του Γιάννη ( Αντετοκούμπο) θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα για την Εθνική μας. Τους εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιστρέψουν σαν πρωταθλητές Ευρώπης.

Μάκης Γιατράς: “Να ευχηθώ να έχουμε υγεία. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια να μην έχουμε προβλήματα covid και να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Είμαστε μια φρέσκια ομάδα με στόχους. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα μια καλή πορεία στην Ελλάδα και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη”