(ΠΑΤΡΑ) ΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: Τελικά κανένας δεν έχει ευθύνη για τον θάνατο του Θόδωρου;

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από τον θάνατο του 50χρονου, Θεόδωρου Νεμουτιάνου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή λίγα μέτρα μακριά από το ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» στο οποίο μετέβη με πόνους, αλλά δεν εξετάστηκε από γιατρό επειδή δεν εφημέρευε και η οικογένειά του περιμένει το πόρισμα της ΕΔΕ από την οποία θα διερευνηθεί αν και ποιοι φέρουν ευθύνη.

Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έχει ζητηθεί από την πρώτη στιγμή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αν και λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του 50χρονου, ο οποίος προκάλεσε και την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ελήφθησαν διοικητικά κι άλλα μέτρα σε βάρος όσων διαχειρίστηκαν το περιστατικό.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του άτυχου Θεόδωρου Νεμουτιάνου, την προσεχή Κυριακή τελεί το 40ημερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, ενώ μαζί θα τελεστεί και το ετήσιο μνημόσυνο της αδελφής του, Ελπινίκης Νεμουτιάνου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από «μάχη» που έδωσε με τον κορωνοϊό. Η 46χρονη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Τα μνημόσυνα των δύο αδελφών θα γίνουν στις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας.