Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας στην 25χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε μια 27χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Η νεαρή κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 19:00, επί της οδού Ράλλη, στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, όταν το θύμα με καταγωγή από την Αλβανία, περπατούσε προς την οικία της. Τότε η 25χρονη, η οποία την ακολούθησε, της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της που βρίσκεται σε παράπλευρη οδό, ενώ η 25χρονη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε όταν επιτέθηκε στο θύμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.