(ΦΩΤΟ) ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Με επιτυχία η εκδήλωση των Κλειτορολευκασίων Πάτρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας «Ο ΧΕΛΜΟΣ», το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2022, στην πλατεία της Κλειτορίας.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων Πάτρας, Βασίλης Χρόνης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Αργύρης Αγγελόπουλος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Παρόντες και συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Αλεξοπούλου Χριστίνα, Ιάσωνας Φωτήλας, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, ο πρώην Υπουργός κ. Θεοχάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίωνας Ζαΐμης, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας, Βασίλης Κουτρουλάκης και Καλαβρύτων Ζησιμόπουλο Ζήσιμο, ο βοηθός Δημάρχου Δουκλιάς Σωτήριος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κατσικόπουλος εκ μέρους του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος, Αντιστρατήγου Αλεξίου Ράπανου, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρύτων Επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπαλντάς, συνοδευόμενος από τον Δημήτριο Μιχαλόπουλο, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχαλόπουλος Ασημάκης και Βασιλική Παπουτσή,  ο Πρόεδρος της τοπική ΝΔ κ. Τσάμης, ο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.
Για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν τα χορευτικά τμήματα της Λυκούριας και της Σχολής «Κατσίκη», από την Πάτρα και η ορχήστρα από ντόπιους τραγουδιστές και οργανοπαίκτες με δημοτικά τραγούδια από το συντοπίτη μας Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.
Ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας, απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια.

πηγή: kalavrytanews.com