Ελένη Μενεγάκη: Ψάχνει για λίγη δροσιά στις σπηλιές – Δείτε τη φωτογραφία

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται μακριά από την Αθήνα και τα πλατό, κάνοντας τις βουτιές της στη θάλασσα, πιθανότατα κάποιου νησιού.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ποζάροντας είτε μόνη της είτε με την οικογένειά της.

Πριν από λίγο, ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram, όπου ποζάρει με το μπικίνι της πάνω σε ένα φουσκωτό. Πίσω της φαίνεται η είσοδος μίας σπηλιάς. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Μόνο στις σπηλιές βρίσκεις λίγη δροσιά !».

Δείτε την ανάρτησή της

Μπορεί να έχει εκφράσει πολλές φορές την αδυναμία της στο νησί της Άνδρου, αλλά η Ελένη Μενεγάκη έχει και άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς στη λίστα της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η ίδια έγραψε: «Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα ! Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανήσι ( μεγάλη μας αγάπη ), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί ! Καλές βουτιές».

Οι φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη της, Μαρίνα

Στις 17 Ιουλίου, ανήμερα της Αγίας Μαρίνας η Ελένη Μενεγάκη ανάρτησε δύο φωτογραφίες με την 7χρονη Μαρίνα. Στο πρώτο στιγμιότυπο, οι δυο τους εμφανίζονται με καλοκαιρινή διάθεση και κρατιούνται χέρι χέρι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα!  Χρόνια πολλά Mαρίνα, Μαρινουλα, Μαρινακι μας». Σε ένα από τα χάσταγκ μάλιστα, η ίδια δηλώνει «τυχερή μανούλα τεσσάρων παιδιών».

Δείτε τη δημοσίευσή της

Λίγες μέρες νωρίτερα, ανέβασε μία σέλφι φωτογραφία μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, πιθανότατα από μία ταβέρνα. Η παρουσιάστρια του «Ελένη» ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στη φωτογραφία πρόσθεσε emoji με πολλές πορτοκαλί πεταλούδες.

Στη λεζάντα της έγραψε: «Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ’ αγαπούν! Victor Hugo».

Δείτε την ανάρτησή της