Σημαντική συνάντηση εμπόρων με την περιφερειακή Διευθύντρια της ΔΥΠΑ.

Με την Περιφερειακή Διευθύντρια Πελοποννήσου της Δ.ΥΠ.Α. κα. Αγγελική Καλαπόδη συναντήθηκαν σημερα μέλη της διοίκησης του συλλόγου καταστηματαρχών ιστορικού κέντρου Πατρας, στα πλαίσια σειράς επισκέψεων σε φορείς και υπηρεσίες που εμπλέκονται στην λειτουργία των καταστημάτων της αγοράς του κέντρου της πόλης.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Παλούμπης και ο Ταμίας Άκης Τριανταφύλλου, συζήτησαν με την κα Καλαπόδη μέσα σε άριστο κλίμα και διάθεση συνεργασίας, προβλήματα που απαιτούν λύση, όπως τα νέα προγράμματα απασχόλησης και η απορρόφηση εργαζομένων στις επιχειρήσεις, την καθυστέρηση εξόφλησης από μέρους του οργανισμού των αμοιβών για εργαζομένους που συμμετείχαν σε προγράμματα ακόμα και προ δυο ετών, την διαδικασια στον έλεγχο των φακέλων των επιχειρήσεων, την δυσλειτουργία με την καθυστέρηση ενημέρωσης των φάκελων με στοιχεία από τον ΕΦΚΑ, την επιμόρφωση και μια σειρά ζωτικής σημασίας θέματα.
Συμφώνησαν όλοι σε μια στενότερη συνεργασία, προκειμένου έμποροι και οργανισμός να δρομολογούν λύσεις για το κοινό όφελος.